Ünlü heykeltıraş Tsang’dan ‘Aşkın Kanıtı’

 Ünlü heykeltıraş Tsang’dan ‘Aşkın Kanıtı’

Tsang'dan 'Aşkın Kanıtı' ♥

Ünlü heykeltıraş Johnson Tsang'ın 2021 yılında yaptığı Lucid Rüya II ~ Aşkın Kanıtı isimli eserini şu sözlerle anlatıyor:

“Bir taş için aşkın hiçbir anlamı yokmuş gibi görünür. Ama taş kadar sert bir insan için aşk, doğadaki her şey gibi büyülü bir canlılığa sahiptir. Hayatımıza girmenin yollarını bulacaktır. Savunmacı duvarın sert yüzeyini kırabilir, besinlerle dolu verimli toprağı işleyebilir ve sevgiyi ekebilir. Tohumlar ise sonrasında sessizce kök salmaları, filizlenmeleri, çiçek açmaları ve meyve vermeleri için onları dikkatle sulamamızı bekler."

Hong Kong doğumlu heykeltıraş ve seramik sanatçısı Tsang'ın eserleri, genellikle insan yüzü ve şekilleri etrafında şekilleniyor. Çalışmalarında gerçeküstü öğeleri kullanan sanatçı, yüz ifadeleri ve duygular üzerinde yoğunlaşarak sık sık mizah, acı ve sevinç gibi duygusal temalar işliyor.

@johnson_tsang_artist
__

'Evidence of Love' by Tsang ♥

Famous sculptor Johnson Tsang describes his work Lucid Dream II ~ Evidence of Love, which he made in 2021, with the following words:

“To a stone, love seems to have no meaning. But for a person who is as hard as stone, love has magical vitality like all things in nature. It will find ways to enter our lives. It can break the hard surface of the defensive wall, cultivate fertile soil full of nutrients, and sow love. The seeds are then quietly waiting for us to water them carefully to make them take root, sprout, bloom and bear fruit."

Hong Kong-born sculptor and ceramic artist Tsang's works are often centred around human faces and shapes. Using surrealistic elements in his works, the artist focuses on facial expressions and emotions, often dealing with emotional themes such as humour, pain and joy.