Geleneksel Arnavut Shkam Taburesi’ne yenilikçi yorum

Geleneksel Arnavut Shkam Taburesi’ne yenilikçi yorum

Geleneksel Arnavut Shkam Taburesi'ne yenilikçi yorum


@shapenshade.co tarafından tasarlanan Bold Shkam, geleneksel Arnavut Shkam taburesini modern tasarım ilkeleriyle harmanlayan bir koleksiyon olarak hazırlanıyor. Tasarım, modüler yapısı, heykelsi formları ve çevre dostu malzemelerin kullanımıyla öne çıkıyor.


Dairesel oturma yerleri, özgün kesimli sırt destekleri ve çeşitlendirilmiş ayak tasarımları, işlevsel bir obje olmanın yanı sıra görsel olarak da etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.


Modüler yönüyle öne çıkan tasarım, kolayca sökülüp farklı parçalarla yeniden yapılandırılabiliyor. Bacaklar, oturma yerleri ve sırt destekleri çeşitli kombinasyonlarla bir araya getirilerek, kullanıcıların kişisel zevklerini yansıtma imkanı sunuyor.


__


Innovative interpretation of the traditional Albanian Shkam stool


Designed by @shapenshade.co, Bold Shkam is a collection that blends the traditional Albanian Shkam stool with modern design principles. The design stands out with its modular structure, sculptural forms and the use of environmentally friendly materials.


Circular seats, uniquely cut back supports and diversified leg designs aim to offer a visually impressive experience as well as a functional object.


The design, which stands out with its modular aspect, can be easily disassembled and reconfigured with different parts. Legs, seats and back supports can be combined in various combinations, allowing users to reflect their personal tastes.