Frigya Vadisi'nde balon turu 🎈

Frigya Vadisi'nde büyüleyici bir yolculuk yapmaya hazır mısın?

Bir açık hava müzesi gibi olan Frigya Vadisi'nin eşsiz manzarasını, 2021 yılından beri sıcak hava balonlarıyla seyredebiliyorsunuz. Bu turlar, günün ilk ışıklarıyla Emre Gölü yakınlarından, pilotların verdiği güvenlik uyarılarıyla başlıyor. Yerden 900 metre yüksekte, rüzgarın çizdiği rota ile ilerlediğiniz bu yolculukta büyüleyici Frigya Vadisi'ni gökyüzünden izleyerek hiç unutamayacağınız eşsiz bir deneyim yaşıyorsunuz.

Frigya Vadisi'nde her mevsim balon turu yapabilirsiniz ancak güvenlik için rüzgar hızının 11km/saatten fazla olmaması gerektiğini ve yağmurlu veya fırtınalı havalarda uçuşların yapılmadığını unutmayın. Eğer olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş yapılamazsa, turunuzu iptal edebilir veya bir sonraki güne erteleyebilirsiniz. İptal durumunda ödediğiniz ücret, kesinti yapılmadan iade ediliyor.

Yaklaşık 45 dakika süren bu yolculukta, Frigya'nın sabah saatlerinde serin olduğunu, havalandıkça soğuk hava dalgalarının sizi üşütebileceğini unutmayın. Bu nedenle yanınıza bir ceket almakta fayda var. Ayrıca, balonun sepetinde oturma yeri olmadığını göz önünde bulundurarak, ayakta durmak için rahat ayakkabılar tercih etmenizi öneriyoruz.