Hafta sonu önerileri 🙌

Hafta sonu önerileri 🙌

Mesai biter bitmez bu hafta sonu ne yapsam diye kara kara düşünmeye başlayanlara müjde! #skyroadhaftasonu bu hafta da sizi yalnız bırakmayacak. Sizin hafta sonu önerileriniz neler?

🎥 Ölü Ozanlar Derneği
Disiplinli bir okulda öğrencilerine öğrenmeyi öğreten bir hoca ve yaşadıklarını konu alan bu filmde, anın tadını nasıl çıkarabileceğimizi öğreniyoruz. Okula yeni atanan İngilizce öğretmenleri tarafından hayatları değişen gençlerde sizler de kendinizden bir parça bulabileceksiniz.

📖 Murtaza | Orhan Kemal

Murtaza: Murtaza görev bilinci yüksek olan bir gece bekçisidir. Görev bilinci o kadar yüksektir ki mesele vazifesi olduğunda kendi çocuklarını bile tanımaz. Orhan Kemal, Murataza ile yeri geliyor güldürüyor, yeri geliyor düşündürüyor. Toplumdaki insanların iyi ve mizahi şekilde analizinin yapıldığı bu eser hafta sonunuza renk katacak.

🎶 Adsız | Cem Karaca
Cem Karaca'nın bazı şarkıları toplum tarafından bilinir, başka sanatçılar tarafından bestelenir, dillere düşer hatta filmlerde kullanılır. Bu parça ise diğerlerine kıyasla pek bilinmeyen bir hazine niteliğinde. Bir akşam vakti dinlerken sizi farklı dünyalara götürecek!