En popüler 10 balayı destinasyonu ✨

En popüler 10 balayı destinasyonu ✨

Senin balayı tercihin hangisi olurdu?

TripAdvisor, en çok tercih edilen 10 balayı destinasyonunu listeledi.

Listede ilk sırada yer alan Bali, dalış yapıp su altı güzelliklerini keşfedebileceğiniz, dağ ve orman yürüyüşleri yapabileceğiniz, doğal güzelliklerle tarihin birlikte yer aldığı Endonezya'ya bağlı bir ada. Tarihi bir liman kenti olan Hoi An, renkli lambaları ve tarihi evleriyle ünlü.

Listeye üçüncü sıradan giren Maldivler'de ise berrak suyunda denizin tadını çıkarabilir, denizin üstündeki otellerde geceleri sadece denizin sesini dinleyip huzuru yaşayabilirsiniz.

Dominik Cumhuriyeti, hem okyanus kıyısında yer alması hem de ada ülkesi olmasından dolayı pek çok doğal güzelliğe sahip.

Volkanik dağ manzarasını arkasında alarak sonsuzluğa uzanan beyaz kumsalları ile Mauritius Adası'nda nadir kuş türleri gözleyebilir, aslanlarla yürüyebilir ya da yunuslarla yüzme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Phuket Adası'na bir saatlik mesafede bulunan Khao Lak, Tayland'ın en sakin tatil beldelerinden biri.

Küba'ya sadece 150 kilometre mesafede olan bir ada ülkesi olan Jamaika da özellikle Amerika kıtası için popüler bir balayı destinasyonu. Romantik ve unutulmaz bir balayı geçirmek isteyenler için ise Santorini harika bir seçenek.

Eşsiz mimarisi, köprüleri, kanalları ve gondol kültürüyle sular üzerindeki şehir Venedik, deniz tatili yerine masalsı ve unutulmaz bir balayı için doğru bir tercih.