TRT’den Azerbaycan’a güçlü selam

Azerbaycan'a selam
Azerbaycan'a selam

“UEFA Kupaları TRT Tanıtım Toplantısı”nda; Türk takımların maçlarının şifresiz olarak verileceği açıklamasında bulunan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’dan kardeş ülke Azerbaycan’a destek geldi. Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ın bu akşam Dinamo Zagreb’le oynayacağı ön eleme maçı TRT 1’de canlı yayınla ekranlara gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa'nın yayın haklarını 3 yıllığına alan TRT, 3 sezon boyunca toplamda 1000’i aşkın maçı izleyiciyle buluşturacak.

Türk takımların maçlarının TRT 1, TRT Spor, TRT Yıldız ve Radyo 1’den şifresiz olarak, yabancı takım maçlarının ise tabii’den ücretli olarak yayınlanacağını açıklayan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ın UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını da ücretsiz olarak yayınlatma kararı aldı.

Bu akşam saat 22.00’de Maksimir Stadyumu’nda oynanacak Dinamo Zagreb - Karabağ UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı canlı yayınla TRT 1, tabii ve TRT Radyo 1’de futbolseverlerle buluşacak.