Fikret Orman'dan olay Talisca sözleri!

Anderson Talisca
Anderson Talisca

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anderson Talisca'nın Çin'e transfer olmasıyla alakalı sert açıklamalarda bulundu. Orman, Talisca'nın hayatının para üzerine kurulu olduğunu belirtti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin transfer çalışmalarına ve Anderson Talisca’nın Çin’e transfer olmasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan Özyakup ile sözleşme imzaladıklarını belirten Orman, Vincent Aboubakar ile ise bazı gerçeklerden dolayı anlaşmak istemediklerini söyledi. Fikret Orman ayrıca, Talisca’nın Çin’e gidişini sert bir dille eleştirdi.

Fikret Orman, Brezilyalı oyuncunun hayatının para üzerine kurulu olduğunu belirterek; “Talisca, tüm hayatı para üzerine kurulu bir insan” şeklinde konuştu.

  • Demba Ba'yı istedik ama Çin'den çok yüklü bir kontrat aldı. Göztepe'ye giderken biz olur vermiştik, ona ayıp edildi. Aboubakar konusunda ise bildiğimiz bazı gerçekler var. Bu gerçekler nedeniyle de onu almak istemiyoruz. Oğuzhan Özyakup'la sözleşme imzaladık. Yakında bildiririz. Manuel Fernandes gelmek istiyor. Gidiş şekli iyi değildi. Hatasını kabul ediyorsa ikinci şansı vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Hocamızın görüşünü almamız lazım. Talisca'ya bonservisini alacağımızı söyledik. Kalmayı düşünmediğini söyledi. Talisca'nın hayatı para üzerine kurulmuş. Türkiye'de oyuncuları öyle bir yere getiriyoruz ki Messi kramponlarını taşıyacak sanıyorlar. Gidince de Beşiktaş'a nasıl dönerim diye düşünüyorlar.

🗣️ Fikret Orman, Talisca'nın Çin'e transferini sert sözlerle eleştirdi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

YORUMLAR
Sırala :

Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım