Şoför yolcu tarafından vurulunca minibüsün kontrolünü kaybetti

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
CANLI
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • Açıklamalar kapalı, seçildi
    • Altyazı Kapalı, seçildi

      Ankara'da minibüs şoförü Osman Ersan, seyir halindeyken bir yolcunun silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Ersan'ın kontrolden çıkan minibüsün boş araziye girdiği anlar, çevredeki bir binanın güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
      Olay, dün sabah saatlerinde Altındağ ilçesindeki Ulubey Mahallesi'nde meydana geldi. Minibüs şoförü Osman Ersan, seyir halindeyken tanımadığı iddia edilen bir yolcunun silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla bacağından ve omzundan vurulan Ersan'ın kontrolünden çıkan minibüs, yaklaşık 100 metre geri geri giderek boş araziye girdi. Çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan kaza sonrası saldırgan kaçtı.

      İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Osman Ersan?ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

      Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

      YORUMLAR
      Sırala :

      Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım