Kayıp Rojin Kabaiş’in günler sonra izine ulaşıldı

13 gündür kayıp olan Rojin'in son görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor. Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları ve ayağında sarı terlikleri olan Rojin'in turnikeden geçtiği görülüyor. O sırada telefonla ilgilenen Rojin'in bu görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Rojin'i arama çalışmaları ise 13 gündür devam ediyor.

27 Eylül'de kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve geri dönmeyen Rojin'e telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber verdi. Arkadaşları, 28 Eylül'de Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Yüksek düzeyde şifreli olan telefon incelenmek üzere polise teslim edildi. Kampüs içinde ve çevre köylerde başlayan arama çalışmaları 81 ile yayıldı.

Ekipler, 'Rojin kaçtı mı, kaçırıldı mı, öldü mü, öldürüldü mü?' gibi tüm şüpheleri değerlendirerek çalışmalarını yürütüyor.