Kayıp Narin'in son sözleri ortaya çıktı

“Çok yorgunum” 8 yaşındaki kayıp Narin'in son sözü bu oldu. Tüm Türkiye 8 yaşındaki Narin'den bir haber bekliyor. Ancak 16 gün geride kalmasına rağmen tek bir iz bile yok. Her yerde aranan küçük kızın arkadaşına söylediği son sözleri ortaya çıktı.

Narin'i en son gören 9 yaşındaki kız çocuğu, pedagoglar eşliğinde dinlendi. “Oyun oynayalım” dediğini, Narin'in ise “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek gittiğini söyledi.

Köydeki çocukların da etkilendiği bu süreçte Diyarbakır Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri, mahalledeki hanelere ve Narin'in arkadaşlarına psikososyal destek vermeye başladı.

21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin'i arama çalışmaları hala devam ediyor. Amcası ve aynı zamanda köy muhtarı olan Salim Güran, aramaların 13. gününde 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'kasten öldürme'den tutuklanmıştı. Kamera kayıtlarına göre Narin en son 18.47'de görülmüştü. Amca ise bundan 12 dakika sonra 18.59'da bölgede arabasıyla kameralara takılmıştı. İfadesinde ise o 12 dakikada neler yaptığını hatırlamadığını söyledi ve çelişkili ifadesiyle dikkat çekti.

Ayrıca Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Ekipler, bugüne kadar 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yaptı ve mahallenin etrafını 8 kez taradı.