Bingöl'de 9 yaşındaki şehit torununun İstiklal Marşı sevgisi duygulandırdı

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
CANLI
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • Açıklamalar kapalı, seçildi
    • Altyazı Kapalı, seçildi

      Bingöl'de ekmek aldıktan sonra eve dönerken bir okulda okunan İstiklal Marşı'nı duyan Yiğit Eymen Kera'nın (9) saygı duruşuna geçmesi, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri izleyen İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Yiğit Eymen'e bilgisayar ve Türk bayrağı hediye etti.

      Bingöl Şehit Er Özkan Dumlu İlkokulu 3'üncü Sınıf Öğrencisi Yiğit Eymen Kera, ekmek aldıktan sonra evine döndüğü sırada bir okulda okunan İstiklal Marşı'nı duyunca, saygı duruşuna geçti. Yiğit Eymen'in o anları, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

      Görüntüleri izleyen İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Kera ailesini ziyaret etti. Orhan, Yiğit Eymen'e bilgisayar ve Türk bayrağı hediye etti. Yiğit Eymen Kera, İl Emniyet Müdürü Orhan'a teşekkür ederek, “Ekmeğimi almış gidiyordum. Okulda İstiklal Marşı'nın okunduğunu duyunca yolda bekledim ve İstiklal Marşı'nı okudum” dedi.

      Ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Orhan, Yiğit Eymen'i makam aracıyla Şehit Er Özkan Dumlu İlkokulu'na götürüp, sınıfında ona Türk bayrağı hediye etti. Yiğit Eymen, arkadaşlarıyla birlikte saygı duruşunda bulunduğu anları izledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel de Yiğit Eymen'i sınıfında tebrik etti.

      Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

      YORUMLAR
      Sırala :

      Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım