Adana'da ejder meyvesi ağaçları buz tuttu

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
CANLI
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • Açıklamalar kapalı, seçildi
    • Altyazı Kapalı, seçildi

      Adana'nın Kozan ilçesinde, yağmurlama sisteminin çalıştığı bahçedeki ejder meyvesi ağaçları gece hava sıcaklığının eksilere düşmesi nedeniyle buzla kaplandı.

      Acarmantaş Mahallesi'ndeki 3 dönümlük bahçede ejder meyvesi yetiştiren Mustafa Akçoban, ürünlerini zirai dondan korumak için dün yağmurlama sistemini çalıştırdı.

      İlçede gece hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşmesi nedeniyle donan yağmurlama suyu, ağaçları buzla kapladı.
      Bahçesindeki buz sarkıtlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Akçoban, 'Donla mücadele için dün akşam bahçemizde yağmurlama sistemini çalıştırdık ama soğuklar beklentimizden fazla olmuş. İnşallah akşama kadar buzlar erir. 'Küresel ısınma' diyorlar ama bence bu biraz 'küresel soğuma' olmuş.' dedi.

      Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

      YORUMLAR
      Sırala :

      Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım