Bugün mutfağa annelerimiz için giriyoruz!

Bugün mutfağa annelerimiz için giriyoruz!
Bugün mutfağa annelerimiz için giriyoruz!

"Anneler gününde ne hediye edilir?" diye düşündükten sonra "en iyisi annemle sohbetime eşlik edecek güzel bir tatlı hazırlayayım" diyenler, bu blog yazım tam size göre! Şimdi kolları sıvayın, mutfağa geçin, o çok sevdiğiniz şarkıyı açın, sevgiyle seçtiğiniz tatlıyı yapın ve annenizin yaptığınız tatlıyı yerken ki mutluluğunu doyasıya seyredin.

Bisküvili çilekli muhallebi

Bu tarifimiz mutfakla pek arası olmayan ama annesine lezzetli bir tatlı yapmak isteyenler için ideal. Hem hafif hem de kolay olan bu tatlının süslemesi ise tamamen sizin hayal gücünüze bağlı.

Şekerpare tabanlı baklava

"Benim annem hem şekerpare hem de baklavayı çok seviyor Lokmacığım" Diyenlere ufak bir dokunuşla iddialı bir tatlı hazırladık. Sıra dışı ama bir o kadarda tanıdık bir lezzet olan şekerpare tabanlı baklava, annenize mutfak hünerlerinizi ispat etmek için de güzel bir tercih olacak!

Mousse pasta

Çikolatalı tatlı sever bir anneniz varsa anneler gününde onu en mutlu edecek hediyenin ne olacağını düşünmenize gerek yok! Mousse pasta tarifimizi yapın yanına da bir Türk kahvesi, annenizle sohbetin keyfini çıkarın.

Rulo muhallebi

Kolay ama etkileyici bir tarif arayanlar için rulo muhallebi güzel bir tercih. Muhallebiyi hazırlayın ve çayı demleyin annenizle sohbetiniz de demlensin.

Ispanaklı ve pancarlı chia puding

Hangi yaşta olursa olsun diyetten vazgeçmeyen annelerimize yapılacak en iyi tatlı tarifi tabi ki Lokma'da! Hem sağlıklı hem lezzetli bu tarifle tüm gün annenizin mutlu olmaması için sebep yok.