Teşkilat'ın yıldız oyuncusu Ezgi Şenler ekranlara dönüyor: TRT ile yeniden anlaştı

Oyuncu Ezgi Şenler
Oyuncu Ezgi Şenler

Ezgi Şenler, TRT'nin yeni projesi Sürgünler dizisiyle anlaşarak televizyon ekranlarına dönüyor. Geçtiğimiz dönemlerde Teşkilat dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şenler, yeni rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Teşkilat'ta adından sıkça söz ettiren Ezgi Şenler, Sürgünler dizisinde Meryem karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Şenler, TRT'nin tabii platformunda yayınlanacak olan yeni dizisi 'Sürgünler' ile anlaşmaya vardı. Başrolü ise deneyimli oyuncu Oktay Çubukla ile paylaşacak olan Şenler, karakterinin derinliği ve duygusal yoğunluğuyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

Sürgünler dizisi, TRT ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, izleyiciler merakla bu yeni projeyi bekliyor.

Ezgi Şenler kimdir?

28 Ocak 1993 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamladı.

2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ezgi Şenler dizileri arasında Bodrum Masalı'nın yanında 2019 yılında ATV'de yayınlanan Canevim ve Star TV'de yayınlanan Nefes Nefese dizisinde yer aldı. 2018 yılında Nefes Nefese dizisinde Mercan rolünü canlandırdı. 2019 yılında ise Canevim dizisinde Müjgan Haksever karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Daha sonra, 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi rol aldı. Son olarak ise, TRT 1'de yayımlanan Teşkilat dizisinde rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >