Özgür Özel'in Saraçhane'de çekyatta uyuduğu öğrenildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel
CHP Genel Başkanı Özgür Özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alındığı gün Saraçhane'de düzenlenen protestonun ardından İBB Başkanlık Binası'ndan ayrılmayarak geceyi burada geçirdi. Özel'in Saraçhane'de kendisine ayrılan çekyatta uyuduğu öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile ilgili büyük yolsuzluk ve terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Gözaltı işlemleri sürerken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün akşam saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası'nın önünde vatandaşlara hitap etti. Özel, gözaltı sürecini ve İmamoğlu'nun adli sürecini Saraçhane'deki İBB merkez binasında takip edeceğini ifade etti.

Akşam saatlerinde kalabalığın dağılmasının ardından, Özel ve beraberindeki CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, belediye başkanları ve milletvekilleri geceyi İBB binasında geçirdi.Özgür Özel'in uyuduğu çekyat gazeteciler tarafından görüntülendi.

İmamoğlu'nun adli sürecini Saraçhane'de takip edeceğini söyleyen Özel, bu akşam bir kez daha İBB Başkanlık Binası'nın önünde açıklamalarda bulunacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >

Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

YORUMLAR
Sırala :

Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım