Öncesi - Sonrası! Ukraynalı sanatçıdan oyuncak bebeklere fırça darbeleri...

Barbie
Barbie

Ukraynalı sanatçıdan oyuncak bebeklerin makyajsız hallerine fırça dokunuşları...

Ukraynalı sanatçı Olga Kamenetskaya'nın hobi olarak başladığı bu iş, bir süre sonra mesleği haline gelir. Oyuncak bebekleri hobi olarak yeniden boyayan Ukraynalı sanatçı, Monster High kızları ve Barbie'leri gibi kitlesel olarak üretilen bebekleri eşsiz bebeklere dönüştürüyor.

Ukraynalı sanatçıdan fırça dokunuşu...
Ukraynalı sanatçı Olga Kamenetskaya, neredeyse gerçek gibi görünen muhteşem bebekler tasarlıyor.
Ukraynalı sanatçıdan fırça dokunuşu... Ukraynalı sanatçı Olga Kamenetskaya, neredeyse gerçek gibi görünen muhteşem bebekler tasarlıyor.
Oyuncakların da kusurları vardır...
Yalnızca insanların değil, oyuncakların da kusurları olduğunu söyleyen yetenekli sanatçı, bebeklerin dış görünüşlerine farklı yorumlar katıyor.
Oyuncakların da kusurları vardır... Yalnızca insanların değil, oyuncakların da kusurları olduğunu söyleyen yetenekli sanatçı, bebeklerin dış görünüşlerine farklı yorumlar katıyor.
Cansız ve renksizler...
Bebeklere makyaj yapıp peruk takan Olga, bebeklerin doğal haliyle cansız ve renksiz olduğunu düşünüyor.
Cansız ve renksizler... Bebeklere makyaj yapıp peruk takan Olga, bebeklerin doğal haliyle cansız ve renksiz olduğunu düşünüyor.
Amaç kusursuz görünüme kavuşturmak...
İnsanlar gibi oyuncakların da kusurları olduğu konusunda ısrar eden Olga, onları kusursuz bir görünüme kavuşturmak için türlü şeyler yapıyor.
Amaç kusursuz görünüme kavuşturmak... İnsanlar gibi oyuncakların da kusurları olduğu konusunda ısrar eden Olga, onları kusursuz bir görünüme kavuşturmak için türlü şeyler yapıyor.
Sosyal medyadan takip edin!
Olga'nın diğer çalışmalarını görmek için Instagram hesabını da takip edebilirsiniz.
Sosyal medyadan takip edin! Olga'nın diğer çalışmalarını görmek için Instagram hesabını da takip edebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >