Kanser ile mücadele ediyordu: Ankaralı Turgut'un son hali görenleri şaşırttı

Arşiv
Arşiv

Kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut'un son hali gündem oldu. Yaklaşık 12-13 kilo veren ünlü sanatçının maddi durumu el vermediği için akıllı ilaç alamadığı ortaya çıktı.

Ankaralı Turgut olarak bilinen Turgut Karataş, geçtiğimiz günlerde hastalığı ve verdiği kilolar ile gündem olmuştu. Ailesi, ünlü sanatçının hastane fotoğraflarını paylaşarak dua istedi.

Turgut'un kızı, "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyorum." demişti.

2017'den beri hastalıklarla mücadele ediyor

Ankaralı Turgut'un 2017 yılında KOAH hastalığına yakalandığı öğrenilmişti. Uzun süredir hastalıklarla boğuşan Turgut, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Katıldığı yayında kanser olduğunu öğrendiğini belirten Karataş, hastalığı ile ilgili detayları da paylaştı.

Ankaralı Turgut "1.5 aya yakın yattım 12-13 kilo verdim" dedi. Kanserin karaciğerine de sıçradığını ifade eden Turgut, maddi durumu el vermediği için akıllı ilaç olarak nitelendirilen ilaçları satın alamadığını da ekledi.

Şarkıcı "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede ben. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >