Ece Gürel’in hastanedeki tedavisinde yeni gelişme: Kalbi durdu

​Ece Gürel’in hastanedeki tedavisinde yeni gelişme: Kalbi durdu
​Ece Gürel’in hastanedeki tedavisinde yeni gelişme: Kalbi durdu

Belgrad Ormanı’nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gündür aranan 36 yaşındaki Ece Gürel, dün gece saatlerinde elbiselerinin bulunduğu alandan 2 kilometre ötede sağ olarak bulundu. Hastanede tedavisi devam eden Gürel’in sabah saatlerinde kalbinin durduğu ve doktorlar tarafından hayata döndürüldüğü öğrenildi.

Belgrad Ormanı’nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 3 gündür aranan 36 yaşındaki Ece Gürel, dün gece saatlerinde elbiselerinin bulunduğu alandan 2 kilometre ötede sağ olarak bulundu.

Uyur vaziyette bulundu

Gürel’in orman içindeki bir dere kenarında uyur vaziyette arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi. Hafif yaralı olarak bulunan Ece Gürel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sabah saatlerinde kalbi durdu

Belgrad Ormanı'nda kaybolmasının ardından uzun süren aramalar sonunda, gece yarısı donmak üzereyken bulunan Gürel, ciddi sağlık sorunu yaşadı. Uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel'in, kalbi durdu ve yeniden hayata döndürüldü. Entübe edilen Gürel'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >

Yorumunuzu yazın, tartışmaya katılın!

YORUMLAR
Sırala :

Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım