Dilan ve Engin Polat çifti için tahliye kararı verildi

Dilan ve Engin Polat
Dilan ve Engin Polat

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında mahkeme ara kararını açıkladı. Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında tahliye kararı verildi.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı.

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında yargılanan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve baba Sezgin Polat için tahliye kararı verildi.

Dilan ve Engin Polat çifti serbest mi bırakıldı?

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında yargılanan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve baba Sezgin Polat için tahliye kararı verildi. Ancak, Dilan Polat'ın serbest bırakılmadığı, diğer suçlamalar nedeniyle tutuklu halinin devam edeceği bildirildi. Aynı şekilde, Engin Polat da diğer davalar sebebiyle tutuklu olarak kalmaya devam edecek.

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması olayı, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın yargılandığı suçlamalar arasında yer alıyor. Tahliye kararı alınmasına rağmen, bu kişilerin diğer suçlamalar nedeniyle davaları devam ediyor.

Engin Polat ve Dilan Polat, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefetle yargılanmaya devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >