Ağ kesintisi uçuşları etkiledi: İade işlemleri gerçekleştirilecek mi?

Arşiv
Arşiv

Türk Hava Yolları (THY), Microsoft'a siber güvenlik hizmeti sağlayan CrowdStrike'ın küresel iletişim kesintisi nedeniyle iptal edilen seferler için yolculara ek haklar tanıdığını duyurdu.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Microsoft'a siber güvenlik hizmeti sağlayan CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisi hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dünya genelinde birçok sektörü etkileyen yazılım kaynaklı sorunun çözümü için operasyonlarımızı düzenliyoruz. Uçuşlarımızın aksamaması için bazı seferler iptal edilecek ve en kısa sürede normal seyrine döneceğiz. Bu süreçten dolayı değerli misafirlerimizden özür dileriz" dedi.

THY'nin kurumsal destek hesabından yapılan açıklamada, seferleri iptal olan yolcuların mobil uygulama üzerinden bilet değişikliği yapabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, "İç hat biletine sahip yolcularımız mobil uygulamamızı kullanarak bilet alımı, check-in ve iptal edilen seferler için ücretsiz bilet değişikliği işlemlerini gerçekleştirebilirler" ifadesine yer verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >