80'li yıllara doğru bir yolculuğa hazır mısınız: İşte döneme damga vuran grup Modern Talking

Müzik dünyasına özellikle 1980'li yıllarda damgasını vuran Modern Talking grubundan geriye yalnızca Thomas Anders kaldı.

Thomas Anders ve Dieter Bohlen tarafından 1984'te kurulan Modern Talking, Amerika tarafından keşfedilmek üzere İngilizce şarkılar yaparak müzik dünyasında popüler olmayı hedefliyordu. Öyle de oldu; grup, dünya çapında 120 milyonu aşan satış rakamıyla tüm zamanların en popüler Alman müzik grubu ünvanını kazandı.1984 yılında yayınladıkları "You're My Heart, You're My Soul" adlı şarkı ile popüler olan grup, o dönemde 35 ülkenin müzik listelerinde 1 numaraya yerleşti.
İşte 80'ler kültürünü yeniden gözünüzde canlandıracak bir yolculuk: Modern Talking




Kalıcı olduklarını kanıtladılar
1984 yılında "You're My Heart, You're My Soul" ile yakaladıkları çıkışın ardından, You Can Win If You Want ve Cheri Cheri Lady ile listelerde kalıcı olacaklarını kanıtladılar.
Kalıcı olduklarını kanıtladılar 1984 yılında "You're My Heart, You're My Soul" ile yakaladıkları çıkışın ardından, You Can Win If You Want ve Cheri Cheri Lady ile listelerde kalıcı olacaklarını kanıtladılar.
29 ülke içinde zirvede
Yalnızca bir single ile 8 milyon satan grup, "You Can Win If You Want"da da benzer bir başarıyla 29 ülkenin müzik listesinde zirveye oturdu.
29 ülke içinde zirvede Yalnızca bir single ile 8 milyon satan grup, "You Can Win If You Want"da da benzer bir başarıyla 29 ülkenin müzik listesinde zirveye oturdu.
Her şarkı bir adım ileri götürdü
Ardı ardına yayınlanan albümler ile büyük başarılara imza atan grup, "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling", "Geronimo's Cadillac", "Jet Airliner" gibi parçalar ile de dünya müzik listelerinde bir numara olmaya devam etti.
Her şarkı bir adım ileri götürdü Ardı ardına yayınlanan albümler ile büyük başarılara imza atan grup, "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling", "Geronimo's Cadillac", "Jet Airliner" gibi parçalar ile de dünya müzik listelerinde bir numara olmaya devam etti.
Bohlen grubun beyniydi
Besteci, söz yazarı, aranjör, kompozör, vokalist, solist görevleriyle grubun beyni olan Dieter Bohlen, solo albümlerini Blue System adı ile çıkardı. Aynı zamanda Chris Norman (Smokie), C.C. Catch, Bonnie Tyler, ve Bad Boys Blue gibi şarkıcı ve gruplara da destek oldu.
Bohlen grubun beyniydi Besteci, söz yazarı, aranjör, kompozör, vokalist, solist görevleriyle grubun beyni olan Dieter Bohlen, solo albümlerini Blue System adı ile çıkardı. Aynı zamanda Chris Norman (Smokie), C.C. Catch, Bonnie Tyler, ve Bad Boys Blue gibi şarkıcı ve gruplara da destek oldu.
1987'de ayrıldılar
Grubu oluşturan ikili 1987'de ayrıldılar. 1998'de yeniden bir araya geldilerse de 2003'te beraberlikleri kesin olarak bitti.
1987'de ayrıldılar Grubu oluşturan ikili 1987'de ayrıldılar. 1998'de yeniden bir araya geldilerse de 2003'te beraberlikleri kesin olarak bitti.
Ayrılığa ihmaller neden oldu
1987 yılında ayrılmalarının nedeni Dieter Bohlen'in aksine, Thomas Anders'in daha çok öne çıkmasıydı. 1998'de bir araya geldikten sonra F1 yarışlarının soundtrack'lerine imzalarını attılar. 2003'te yeniden ayrıldılar, bu kez neden Dieter Bohlen'in artık Modern Talking'e zaman ayıramayışıydı.
Ayrılığa ihmaller neden oldu 1987 yılında ayrılmalarının nedeni Dieter Bohlen'in aksine, Thomas Anders'in daha çok öne çıkmasıydı. 1998'de bir araya geldikten sonra F1 yarışlarının soundtrack'lerine imzalarını attılar. 2003'te yeniden ayrıldılar, bu kez neden Dieter Bohlen'in artık Modern Talking'e zaman ayıramayışıydı.
Macera Anders ile devam ediyor
12 albüm ve 120 milyonu aşan satış rakamlarının ardından sona eren Modern Talking efsanesi, Anders tarafından 10 solo albüm ve dünya çapında süren konserler ile devam ediyor.
Macera Anders ile devam ediyor 12 albüm ve 120 milyonu aşan satış rakamlarının ardından sona eren Modern Talking efsanesi, Anders tarafından 10 solo albüm ve dünya çapında süren konserler ile devam ediyor.
Solo albümleriyle tanınıyor
Thomas Anders solo albümleri ile de kariyerini tüm dünyaya ispatladı.
Solo albümleriyle tanınıyor Thomas Anders solo albümleri ile de kariyerini tüm dünyaya ispatladı.
Mayıs 2016'da İstanbulda'ydı
Modern Talking grubu dağıldıktan sonra yalnız çalışmaya devam eden Thomas Anders, Mayıs 2016'da İstanbul'da konser verdi.
Mayıs 2016'da İstanbulda'ydı Modern Talking grubu dağıldıktan sonra yalnız çalışmaya devam eden Thomas Anders, Mayıs 2016'da İstanbul'da konser verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >