6'ncı Etnospor Kültür Festivali başladı

Etnospor
Etnospor

Geleneksel sporların ve kültürlerin buluşma noktası 'Etnospor' başladı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 6'ncısı gerçekleştirilen 'Etnospor Kültür Festivali', 30 farklı ülkeden gelen katılımcılarla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Türkiye'nin zengin kültürel mirasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen Etnospor etkinliği, bu yıl da heyecan dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Geleneksel sporların buluşma noktası olan Etnospor, geçmişle bugünü bir araya getirerek bir kültür köprüsü oluşturuyor.

Bu yılın Etnospor etkinliğinde, ziyaretçiler geleneksel okçuluk, cirit atma, güreş gibi sporları yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca, unutulmaya yüz tutmuş veya az bilinen spor dallarının tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Etkinlikte geleneksel sporların yanı sıra, interaktif oyunlar, yarışmalar ve atölye çalışmaları da yer alıyor.

GZT Etnospor alanında ziyaretçilerini ağırlıyor

Dijital medyanın öncüsü GZT, Etnospor Kültür Festivali alanında kurduğu stantda ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ziyaretçiler, standı ziyaret ederek sosyal medya üzerinden etkinliği paylaşabilir ve özel hashtag'lerle etkileşime geçebilirler.

'Zpor Otağ Çadırı' eğlenceli aktiviteleriyle sizleri bekliyor

Zpor Otağ Çadırı, Etnospor Kültür Festivali'nde ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmak için hazır.

Etnospor Kültür Festivali'nde, Zpor'un Otağ Çadırı, ziyaretçilerini eğlenceli ve interaktif bir atmosferle karşılıyor. Çadır içerisindeki birbirinden eğlenceli aktiviteler ziyaretçilerini bekliyor.

Mini quiz köşesi: Ziyaretçiler, Zpor'un hazırladığı birbirinden eğlenceli quiz köşesinde keyifli vakit geçirecekler.

‘Karam Tayfa Köşesi’: Bu köşede, fotoğraflar ve yazılarla süslü bir şark köşesi ziyaretçileri bekliyor olacak.

Futbolcularla fotoğraf köşesi: Zpor editörlerinin futbolcularla olan fotoğraflarının yer aldığı bu köşe, spor tutkunlarının ilgisini çekecek.

Ronaldo ve Messi'nin oturduğu yer sofraları: Zpor'un en iddialı köşelerinden biri olan bu köşede, Ronaldo ve Messi'nin oturduğu yer sofraları ziyaretçileri bekliyor. Bu özel köşe, futbolseverler için kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.

Kafa Topu Challenge etkinliği: Kafa Topu Challenge etkinliği ise spor ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Zpor, katılımcıların yeteneklerini sergileyeceği eğlenceli bir aktivite sunmuş oluyor.

Etkinlik, 6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olup, her yaştan ve her kültürden katılımcıları ağırlayacak.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek organizasyonda ziyaretçiler, tüm etkinliklere ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >