Bu gidiş hayra değil

Bu gidiş hayra değil
Bu gidiş hayra değil

Gerçek Hayat olarak Eylül 2022 tarihli 1083. sayımızı “3. dünya savaşı çoktan başladı” kapağı ile neşretmiştik. Bugün ise devlet ve hükümet başkanlarından bakanlara, gazetecilerden sokağa dek herkes 3. dünya harbinden söz ediyor. Oysa savaş çoktan başladı. Başladığını anlamak için resmî bir ilanı beklemek saflık olur.

Bir siyonist ve emperyalist devlet terörü olan 11 Eylül 2001 saldırısında dönemin ABD Başkanı Bush, “Bu Haçlı Seferi, bu savaş zaman alacaktır'' dememiş miydi? Ardından da Afganistan ve Irak’ı işgal etmemiş miydi? O an bir dünya savaşının zâten fitili ateşlenmemiş miydi?

Elbette öyleydi ve işgallerine gerekçe üretmek için Rockefeller’e ait ikiz kuleleri bizatihi dinamitleyerek yıkmışlardı. Bu terörle pek çok kuş aynı anda vurulmuştu. İlki, miadını doldurmuş olan ve mutlaka kontrollü bir şekilde yıkılıp yenisi yapılması gereken bina evvelen sigortalattırılıp sonra tam da arzu ettikleri kontrollü yıkımı gerçekleştirmişlerdi.

O gün o binaya hiçbir yahudi gelmemiş ve böylece gerçek planlayıcılar ifşa olmuştu. yahudi Rockefeller ise bu işten en çok kârlı çıkandı. Zîra, hem yıkımdan kurtulmuş hem binanın bedelini sigortadan tahsil etmiş hem de ağababalarına büyük bir hizmette bulunmuştu.

Gerçekte ise o gün herkese gardını alması için ilk işaret fişeği yakılmıştı. Ekonomik krizlerde boğuşan 2001 Türkiye’si ve dönemin siyasilerinin bunu idrak etmesi beklenen bir şey değildi. Anlayış kıtlığı çeken sadece dönemin Türkiye’si değil aynı zamanda Avrupası’ydı da.

İlk iki dünya harbi de Avrupa’da başlamıştı. İlki, İngiltere hariç imparatorlukları sona erdirdi. İkincisi ise dünyayı ortadan bölüp merkezin İngiltere’den Amerika’ya kaymasına sebebiyet verdi. Her iki savaşta da Avrupalılar birbirini katletti. İkisinden de kârlı çıkan ise sadece yahudilerdi.

Üçüncü savaş ise hem Avrupa’nın dışında hem de tam kıyısında. Savaşacak askerî, siyâsî ve ekonomik gücü olmayan Avrupa’nın tek derdi ise savaşı kendinden uzak tutmaya çalışmak ama bu uğraş nafile, bu ateş mutlaka gelip onları da yakacak. Belki de en şedid hâli onları bulacak.

Gittikleri her yeri ifsad eden, devletleri ve milletleri sinsice ele geçiren, toplumları ahlâkî yozlaşmalara sürükleyen yahudi, Avrupa’ya çok çektirdi. Avrupa ise onları sürgünden sürgüne, katliamdan katlima sürükledi. İşte o azgın yahudi sonra hepsini esir aldı. Bugün İngiliz’i de, Almanı da, Fransız’ı da, Flaman’ı da, Finlisi de finsizi de onun tasma taktığı besleme itinden başkası değil.

Başlarından attıkları yahudiyi Müslümanların başına bela eden Avrupa, bugün dünyayı ateşe sürükleyen yahudinin yine tuzağına düştüğünü göremeyecek kadar kör, sağır ve aptal. Siyaseti, iradesi, ekonomisi yahudi tarafından ipotek altına alınan Avrupa’nın gençliği de savaşma gücünü kaybetmiş birer sarhoş durumunda.

‘Ukrayna bizim için savaşsın’ diyen, yahudi, ‘Müslümanları ve özellikle de Türkleri kontrol altında tutsun’ isteyen ve de başta İslam toprakları olmak üzere Afrika ve Asya’nın her karışında kan döktüren Avrupa’nın bu kanda boğulmaması eşyanın tabiatına aykırı. Çok değil en kısa zamanda o ateş ve kan onları da bulacak ve yakacak.

İki bunaktan başka seçeneği kalmayan, birini silahla diğerini istifa ile devirmeye çalışan, yahudinin maskarası bir ABD…

Sıcak deniz hayalinden ve imparatorluk sevdasından bir türlü vazgeçmeyen, bu yüzden de sık sık emperyalistlerin tuzağına düşen ve Ukrayna ile savaşarak enerjisini tüketen Rusya…

Onca büyüklüğüne rağmen küçücük Tayvan’a takılıp kalacak kadar ufuksuz Çin…

Bütün inanç gruplarıyla Büyük Hindistan’ı kurmak yerine sadece Müslüman olduğu için kendi vatandaşına soykırım uygulayarak kontrol altında tutulduğunu göremeyecek kadar aptal Hindutvacı Hindistan…

57 devletçikten oluşan ve hemen hepsi birbirine düşman “İslam dünyası”…

Sömürüldükçe düşmanına aşkı artan Afrika…

Kanında mezhepçilik ve fitneden başka bir şey olmayan, kan dökme konusunda ikizi yahudi ile yarışan Şii İran…

Korona tuzağına düşüp ekonomisini bitiren fakat hiç olmazsa savunma sanayiinde ciddi yollar almış, her şey bir yana ‘savaş’ denilince bir başkasının asla akla gelmediği Türkiye ve Türkler…

  • Aslına bakılırsa bütün dünya aynı tuzağa düşürüldü.
  • Tuzağı kuran satanist yahudiler…

Tuzağa düşen ise bütün insanlık ve de bu ateşin kendine uğramayacağını sanan Avrupa ve Amerika…

Gidiş hayra değil amma tek umudumuz; Allah-ü Teâlâ’nın 7’den 77’ye Gazzeli kardeşlerimiz başta olmak üzere mazlum bütün bebek ve ak sakallı dedelerin duasına icabet buyurması.

Biliyoruz Allah azze ve velle mazlumun duasını reddetmez.

Vesselam!