Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i! Real Madrid peşine düştü

HABER MASASI
Abone Ol

Arda Güler'in ardından altyapısı daha yakından izlenen Fenerbahçe'de bir isim daha Avrupa'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Fenerbahçe U19 Takımı'nda forma giyen 16 yaşındaki genç oyuncu Yasir Boz'a dünya devleri talip oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de bu kez U19 Takımı'nın formasını giyen bir isim, dünya devlerinin radarına girdi. İngiliz basınının iddiasına göre, İspanyol ekibi Real Madrid Arda Güler'in ardından Yasir'i de kadrosuna katmak istiyor.

"Büyük paraları gözden çıkarmak zorunda"

İngiliz basınının haberine göre; sezon başında Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid, Yasir Boz'u da gündemine aldı. Haberde; "Fenerbahçe altyapısı harika yetenekler çıkarmaya devam ediyor" ifadeleri kullanılırken Yasir Boz için, "Avrupa devleri, onu küçüklük takımından ayırabilmek için büyük paraları gözden çıkarmak zorunda" yazıldı.

Brighton da ilgileniyor

Ayrıca haberde Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın da Yasir ile ilgilendiği belirtilirken, Arda Güler'in Real Madrid'e transferinde önemli rol oynayan menajer Christophe Henrotay'ın bu transferde de Real Madrid'i bir adım öne taşıdığı belirtildi.