Dusan Tadic, Dzeko hakkında konuştu

HABER MASASI
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Dusan Tadic, kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli ekipteki hedeflerinden bahseden yıldız futbolcu, takım arkadaşı Edin Dzeko'ya da değindi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Dusan Tadic, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan Günün Röportajı programına konuk oldu ve soruları yanıtladı. Tadic'in açıklamaları şu şekilde:

"Çok güzel duygular hissediyordum"

Fenerbahçe'yle ilgili duygularını paylaşan Sırp oyuncu, “Çok güzel duygular hissediyordum. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutlu oldum. İmza atmadan önce de Başkanımıza karşı, Yönetim Kurulu Üyemize Selahattin Baki’ye ve Sportif Direktörümüz Mario Branco’ya karşı çok iyi duygular hissetmiştim. Buraya geldikten sonra oyuncularla ve teknik heyetle tanıştım. Tesisleri gördüm. Daha da mutlu oldum. Taraftarlarımızın önüne çıkmak ve onlarla bir şeyler kazanabilmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden 34 yaşındaki oyuncu, "Tabii ki gelmeden önce Fenerbahçe’yi tanıyordum. Geçmişte çok iyi oyuncuların burada oynadığını biliyorum. Alex, Roberto Carlos gibi birçok oyuncu sayabiliriz. Çok fazla iyi oyuncu bu kulübün tarihinde yer aldı." dedi.

21. yüzyılda...

Kendisiyle özdeştirilmiş şarkısı hakkında konuşan yıldız oyuncu, "(Tadic On Fire) Tabii ki bu şarkıyı duymak isterim. Ajax’ta bu moda haline gelmişti, meşhur olmuştu. Hem maç öncesi çalıyordu, hem de maçta taraftarlar söylüyorlardı. Fenerbahçe taraftarının da harika olduğunu duydum. Umarım bu şarkıyı stadyum da duyarım. Asist yapmayı, gol atmayı seviyorum. 21. yüzyılda en fazla asist yapan yedinci ya da sekizinci oyuncu olmam gerekiyor. Bu şekilde devam etmem gerekiyor. Her zaman daha fazlasını istememiz gerekiyor. Tabiri caize aç olmamız gerekiyor. Şarkıda da belirttiği gibi de daha da daha da fazlasını istiyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin 9 yıldır şampiyon olamamasına dikkat çeken Dusan, "Yarıştığımız tüm kulvarlarda şampiyon olmayı hedefliyoruz. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz. Bunu talep etmemiz gerekiyor. Bu bazen mümkün olur bazen olmaz ama bizim için en önemlisi Türkiye ligini kazanmak çünkü Fenerbahçe gibi bir takımın 9 yıldır şampiyon olamaması, olmaması gereken bir durum. Bunu başkanımız, yönetimimiz, taraftarlarımız, kulübümüz… Herkesin hem buna ihtiyacı var hem de hak ediyor. Bizim bunu onlara vermemiz gerekiyor. Her gün çok çalışmalıyız, her şeyi yapmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım sezon sonu geldiğinde bunu hem hak etmiş hem de kazanmış oluruz." açıklamalarında bulundu.