Tekirdağ köftesi nerede yenir?

Tekirdağ köftesi nerede yenir?

HABER MASASI
Abone Ol

Ülkemizin en kozmopolit yapısına sahip bölgelerinden biri olan Trakya bölgesinin incisi olarak adlandırabileceğimiz Tekirdağ'a yolunuz düştüğü vakit asla yemeden dönmemeniz gereken Tekirdağ köftesi nerede yenir? Bu sorunun cevabını bulmak için yapacağınız şey oldukça basit. Lokmacığınızın sizler için oluşturduğu o lezzet rotasına göz atmak!

Nerede ne yenir? Sorusunun en güvenli cevaplarını bulmak için her daim rehberi Lokmacığının blog kısmı olanlar bu defa da doğru yerdeler... Rotayı Tekirdağ'a çevirin ve Tekirdağ köftesi nerede yenir? Yazımızı açın. Her şey işte burada sizi bekliyor.

Izgarada pişmiş, üzerinde dumanı henüz tüten o enfes Tekirdağ köftesinin tadına varmak için; doğru adreslere uğramak son derece önemli olduğundan bu yazımızda geçen tüm mekanları not defterlerimize kaydetmekte fayda var!

İki Kardeşler Kasap &Mangalda Et

Yolunuz Tekirdağ'a düştüğü vakit o meşhur Tekirdağ köftesini yemeden dönmek istemeyenler buraya! Kendinizi ödüllendirerek gideceğiniz enfes bir yer olan İki Kardeşler Kasap & Mangalda Et'i ziyaret etmeyi, köftenizin yanında da manda yoğurdu istemeyi sakın ola ki unutmayın...

Hürriyet Mah. Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Mirador Park İş Merkezi, Tekirdağ Merkez / Tekirdağ

Mavi Köşe Köftecisi

Tekirdağ köftesi deyince akla gelen en kült mekanlardan biri olan Muratlı Köftecisi için rotayı Muratlı'ya çeviriyoruz. Muratlı Mavi Köşe köftecisinin köftesini bir kez yiyen birinin bu lezzeti uzun zaman aklından silmesi zor... Bizlerden söylemesi.

Muradiye, Erol Okyay Cd. No:16, 59700 Muratlı/Tekirdağ

Meşhur Köfteci Abdi Özcan

Şayet Tekirdağ'a yalnızca bir kere o meşhur Tekirdağ köftesinin tadına bakmaya gittiyseniz ve tek bir atış hakkınız varsa öneri bizden gelsin! Meşhur Köfteci Abdi Özcan, Tekirdağ köftesi dendiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olmanın hakkını sonuna kadar veren bir köfteci...

Ortacami Mahallesi, Kolordu Caddesi No:5, 59030 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Meşhur Köfteci Kardeşler

Üst katındaki enfes manzarasıyla içinizin açılacağı, ortamın salaşlığıyla samimiyetini sonuna kadar hissedeceğiniz, nefis köftesinin yanında servis ettikleri Hayrabolu tatlısı ile Meşhur Köfteci Kardeşler sizleri bekliyor!

Ertuğrul, No:27 Merkez Tekirdağ, Yalı Sokak. No:1, 59100 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Tarihi Yörükoğlu Köftecisi

Tekirdağ ve Kırklareli'ni birbirine bağlayan Lüleburgaz' da yer alan Tarihi Yörükoğlu Köftecisi köftecileriyle meşhur bu bölgenin en sevilen adreslerinden biri. Burada köftenin içerisinde kullanılan tek baharatın karabiber oluşu, Yörükoğlu Köftecisi'nin köftesini diğer köftelerden ayıran en belirgin özelliği.

Ahmetbey Kasabası, Lüleburgaz, 39870