Saraçhane'de bir eylemci polise 'teke tek' teklifinde bulundu

Author
ZEYNEP ŞULE TÜRK
Abone Ol
Saraçhane'de bir eylemci polise 'teke tek' teklifinde bulundu​

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden eylemci, Saraçhane'de görevli Çevik Kuvvet komiserine "Teke tek kapışalım" teklifinde dedi. Polis memuru, bu teklifi kabul edince eylemci geri adım attı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden bir eylemci, Saraçhane'de görevli Çevik Kuvvet komiserine meydan okudu. Kalabalık içinde polis memuruna "Teke tek kapışalım" diye seslenen eylemci, beklenmedik bir yanıt aldı. Polis memuru, soğukkanlı bir şekilde "Olur" diyerek teklife karşılık verdi. Bu durum karşısında eylemci, polisin kararlı tutumu karşısında geri adım atmak zorunda kaldı ve meydan okumayı sonlandırdı. Polis, soğukkanlı ve sabırlı yaklaşımıyla eylemcinin agresif tavrını yatıştırmayı başardı.

Saraçhane'de eyleme katılan bir kişi polise 'teke tek' teklifinde bulundu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden eylemci, Saraçhane'de görevli Çevik Kuvvet komiserine 'Teke tek kapışalım' teklifinde bulundu. Eylemcinin bu çağrısını geri çevirmeyen polis memuru, 'Olur' diyerek karşılık verdi. Ancak polisin kararlı tutumu karşısında eylemci geri adım atmak zorunda kaldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto eden CHP'li bir eylemci, Saraçhane'de görev yapan Çevik Kuvvet komiserine meydan okudu. Kalabalık içinde polis memuruna 'Teke tek kapışalım' teklifinde bulunan şahıs, beklenmedik bir karşılık aldı.

Polis memuru, eylemcinin bu çağrısını geri çevirmedi ve soğukkanlı bir şekilde karşılık verdi. Ancak polisin kararlı tutumu karşısında eylemci geri adım atmak zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alındığı soruşturma sürüyor. Operasyon kapsamında şu ana kadar 90 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ifade işlemleri bugün başlamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından Saraçhane'de bulunan İBB binasının önünde toplanan eylemciler polise zor anlar yaşattı.

Saraçhane'de görevli Çevik Kuvvet komiserine "Teke tek kapışalım" teklifinde bulunan eylemci, polisin kararlı bir şekilde ''Olur'' demesinin ardından geri adım attı.