Rehber: iPhone'lar için en iyi 3 şifre yönetici uygulaması!

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

iPhone'lar için geliştirilen ve aynı zamanda masaüstünde de kullanılan birçok farklı şifre yöneticisi var. İşte karşınızda iPhone'lar için 3 başarılı şifre yöneticisi!

İnternet kullanıcılarının azımsanmayacak bir kısmı hem masaüstü hem de mobilplatformlarda şifre yöneticilerini tercih ediyor. Elbette bu işlevi yerine getiren sayısız uygulama var. Ancak, iPhone tarafında başarılı seçenekler bir elin parmağını geçmiyor. Başarılı şifre yöneticilerinin iki önemli adımı var. Bunlardan ilki sıkı güvenlikprotokollerinin desteklenmesi. İkincisi ise otomatikdoldurma seçenekleri.

iPhone'larda YouTube müzikleri arka planda nasıl çalınır?
Teknoloji

Kullanıcı beklentilerinin artmasıyla birlikte hem masaüstü hem de mobil platformlarda şifreler senkronize ediliyor. İşte karşınızda iPhone'lar için geliştirilen 3 şifre yöneticisi!

Her rehberimizde olduğu gibi öncelikle listelemeyle başlıyoruz.

  • 1- 1Password
    2- Enpass
    3- mSecure

1- 1Password
1Password, iPhone'lardaki en başarılı şifre yöneticilerinden biri.

Bir süredir Appleekosisteminin en başarılı uygulamalarından biri 1Password. Kullanıcıların şifrelerini, kredi kartlarını ve adreslerinin depolanmasına imkan tanıyan bu uygulama, AES 256 şifreleme sistemini kullanıyor. Üstelik Face ID ve Touch ID ile özel bir kilit mekanizması da oluşturulabiliyor.

Gerektiğinde karmaşık şifreler oluşturabilen 1Password'ün en son sürümü 9.99 dolar karşılığında indirilebiliyor. Ayrıca uygulamanın Apple Watch desteği olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

iPhone'larda ekranı aşağı kaydırma özelliği aslında ne işe yarıyor?
Teknoloji

2- Enpass
Enpass, hem masaüstü hem de mobil platformlarda kullanılan başarılı bir uygulama.

Enpass, kişisel ve finansal bilgilerin toplanıp güvenli bir şekilde depolanmasını sağlıyor. Uygulamada her kullanıcının belirli bir giriş için bilgileri vermesi gereken şablon var.

Touch ID desteği de sunan Enpass'in bir de masaüstü versiyonu var. iCloud, Google Drive ve Dropbox gibi bulut sistemleri için de özel bir yapı sunan uygulamanın ücretli sürümü 9.99 dolar.

iPhone'larda kamera yanındaki minik delik aslında ne işe yarıyor?
Teknoloji

3- mSecure
mSecure, uygulama içi satın almanın haricinde ücretsiz indirilebilen bir mobil uygulama.

mSecure, hem ücretli hem de ücretli versiyonuyla kullanım hakkı sunuyor. Elbette ücretsiz sürüm basit özellikler sunarken ücret ödenerek açılan versiyon birçok farklı özellik içeriyor.

iPhone tarafındaki başarılı seçenekler arasında yer alan mSecure; senkronizasyon, yedekleme, geri yükleme, Touch ID ve Face ID gibi teknolojileri destekliyor. Ayrıca Apple Watch için de özel bir uygulama barındırıyor.

iPhone kulaklıklarının gizli kalmış 10 özelliği
Teknoloji