Protestocular ABD'ye giden Netanyahu'nun kaldığı oteldeki yemek masasına böcek döktü

HABER MASASI
Abone Ol

Göstericiler, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD'ye yaptığı ziyaret sırasında kaldığı Watergate Oteli'ne gece girerek İsrail heyetinin masasına böcek döktü.

ABD Kongresi'nde konuşmak üzere Washington'a giden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrailli heyet, konakladıkları Watergate Oteli'nde bir sürprizle karşılandı.

Bazı eylemciler Netanyahu'yu protesto etmek amacıyla sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı Watergate Oteli'ne sızdı.

​Filistinli protestocular Netanyahu'nun otelini böcekle doldurdu
Filistinli protestocular Netanyahu, İsrailli Mossad ajanları ve Gizli Servis'in huzuru kalmaması için dün gece Watergate Oteli'nde kurtlar ve cırcır böceklerini otelin birçok katına saldı.

Birden fazla katta 30 dakikadan fazla yangın alarmları tetiklendi.





Aktivistler Netanyahu ve İsrailli heyetin otel içerisinde kullandığı yemek odalarına, koridorlara ve lobilere kurt, hamam böceği ve solucan döktü.

Eylemin sorumluluğunu üstlenen Filistin Gençlik Hareketi isimli grup, 24 Temmuz Çarşamba günü X hesabından yaptığı bir paylaşımda: "Afiyet olsun! Kurtçuklar, suçlu Siyonistin savaş masasına bırakıldı. Filistinli protestocular dün gece Watergate Oteli'nde kaos yarattılar. Böylece Netanyahu, İsrailli Mossad ajanları ve Gizli Servis halkımızı terörize etmeye devam ederken huzur bulamadılar." ifadelerini kullandı.

Soykırımcı Netanyahu, ABD Kongresi'nde İsrail askerlerini alkışlattı
Netanyahu, ABD Kongresi'nde 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye havadan, karadan ve denizden düzenlediği saldırılarda en az 13 bin çocuğu öldüren İsrail askerlerini alkışlattı.


Bazı eylemciler ise Netanyahu ve heyetinin otelde rahat hissetmemesini sağlamak için otelin yangın alarmlarını çalıştırdı.