Olsen ikizlerinin sır dolu hayatları

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Bir zamanların çocuk yıldızları Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşlerin sıra dışı hayatları.

Bizim Ev dizisiyle tüm dünyada büyük bir üne ulaşan Olsen ikizlerinin hayatını gelin daha yakından öğrenelim.
1. Macera 9 aylıkken başladı
Mary-Kate ve Ashley Olsen kamera karşısına henüz 9 aylıkken geçti. 1987 yılında Bizim Ev isimli dizide karşımıza çıkan ikizler Michelle Tanner rolünü üstlendi. İkizler uzunca bir süre ailenin en küçük çocuğu Michelle'yi birlikte canlandırdı.
2. Çok sevildiler
Olsen ikizleri, 90'lı yıllarda birçok film ve reklam kampanyasında yer aldı.
3. Onlar ikiz değil mi?
Birbirinin tıpa tıp benzeri olan kardeşler çift yumurta ikizi.
4. Zor bir çocukluk!
Renkli dünyanın çocuk kahramanı olmak kesinlikle zor... Olsen ikizleri yaşıtları gibi düzenli olarak okula gidemedi, arkadaşlarıyla oyunlar oynamaya vakitleri olmadı. Hatta iki kardeş 18. yaşlarında okul mezuniyetine bile katılamadı.
5. Ashley Olsen'in gizli hastalığı
2015 yılında Ashley Olsen, lyme hastalığına yakalandı. Genç oyuncu, kene ısırması sonucu bulaşan bu hastalıktan kurtulmak için uzun bir tedavi sürecinden geçti.
6. Dikkat eksikliği var
Mary-Kate Olsen ise dikkat eksikliği problemi yaşıyor.
7. Beyaz perdede yer almıyorlar
Olsen ikizleri son olarak 2004 yılında 'New York Zamanı' isimli filmle izleyiciyle buluştu. İkizler uzunca bir süredir modacılık yapıyor. Tasarım konusunda iki kardeşin birçok ulusal ve uluslararası ödülü bulunuyor.
8. Online alışveriş yapmıyorlar
Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşlerin kendilerine ait mağaza zinciri bulunuyor. İkizler daha önce verdikleri bir demeçte, online alışverişten nefret ettiklerini açıklamıştı.
9. Kardeşleri de oyuncu
Olsen İkizlerinin kendileri gibi oyunculuğu seçen kız kardeşleri Elizabeth Olsen 1989'da dünyaya geldi. Bu üç ünlü kız kardeşin bir de Trent isimli ağabeyleri var. Ayrıca babalarının ikinci evliliğinden de Taylor ve Jake isimli iki kardeşleri daha bulunuyor.
10. Hollywood’un aranan yıldızı
Elizabeth Olsen halen aktif olarak oyunculuk kariyerini sürdürüyor.
11. Sarkozy ile evlendi
Mary-Kate, 2015 yılında Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin üvey kardeşi Olivier Sarkozy ile evlendi. Çiftin arasında 17 yaş fark bulunuyor.
12. İnanması zor ama...
Olsen ikizleri kesinlikle Facebook ve Twitter kullanmıyor.