Meslektaşı açıkladı! İşte ölmeden önce söylediği son sözler

MÜGE VARDAR
Abone Ol

Tatlı Kaçıklar dizisinde canlandırdığı karakterle bir döneme damga vuran Yıldız Kaplan, yaşamını yitiren usta oyuncu Dursun Ali Sarıoğlu'nun sanat camiasına kırgın gittiğini belirtti!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Dursun Ali Sarıoğlu 81 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun eski rol arkadaşı Yıldız Kaplan, ünlü oyuncunun son dönemlerinde sektöre kırgın olduğunu açıkladı.

Dursun Ali Sarıoğlu vefat etti
Hayat

0. ''Yıllarca kimse aramadı şimdi aramaya başladılar''

Ünlü sanatçının eşi Elif Sarıoğlu şunları söyledi: "Eşim yıllar önce baypass ameliyatı geçirmişti. Düne kadar ciddi bir sağlık sorunu yoktu. Ama dün bazı sıkıntıları ortaya çıktı. Hastaneye kaldırdık ama bu sabah kaybettik. Son yıllarda bir teklif gelse de yapamazdı. Evde tekerlekli sandalyede ben bakıyordum. Ama yıllarca kimse aramadı şimdi aramaya başladılar.''

0. Son sözlerini açıkladı!

Eski rol arkadaşı Yıldız Kaplan da ünlü oyuncunun kırgın gittiğini belirterek, son günlerde sıkça ettiği sözleri açıkladı: "Çok iyi bir insandı. Tam bir baba gibiydi. Telefonlaşırdık ara ara. Evlilik ve çocuktan sonra uzaklaşmıştım ama Dursun abiyle telefonlaşıp konuşmuşuzdur. Setin dışında da görüşürdük. Dursun abi neden televizyonda yok diye üzülüyordum. Çok iyi bir oyuncuydu hakettiği bir yerde değildi. Camia çok nankör. İşine devam etmesine çok isterdim. 'Unuttular beni Yıldız' diyordu. En çok buna üzülüyordu."