Ev sahibi yaşlı kadına kiracı kabusu

HABER MASASI
Abone Ol

İstanbul’da 101 yaşındaki ev sahibi yaşlı kadın ile kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu kalçası kırılan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi’nde 2 Ağustos günü sabah saatlerinde yaşanan olayda 101 yaşındaki Mihane Akdere ve kiracısı Ali K. arasında kiracıya ait bisikletin bırakıldığı alan ile ilgili tartışma çıktı. İddiaya göre yaşlı kadın, kiracısına bisikleti bıraktığı alanı kullanmaması konusunda ricada bulundu ancak olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı, kiracının yaşlı kadının tuttuğu bisikleti hızla çekerek yere düşmesine neden olduğu o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaşlı kadının, kalçasında 2 ayrı noktada kırık olduğu öğrenildi.

Manisa’da çifte facia: Çocuk ve şoför öldü
Jurnal.ist

Kiracı Ali K.’dan şikayetçi olunduğu öğrenilirken Mihane Akdere’nin oğlu Muhammet Akdere yaşananlara isyan etti. Akdere, kiracı Ali K.’nın en ağır cezayı almasını istediklerini ifade ederken sürecin takipçisi olacağını aktardı.

‘‘Ya yatalak kalacak ya ameliyat olacak’’

Yaşlı kadın hastanede tedavi altına alınırken oğlu Muhammet Akdere, “Annem, konulmamasını rica ediyor, bizim kiracı inat ediyor. Annem, bisikleti alıyor. Ali K. bisikleti bir yandan öbür yere annem ile beraber savuruyor. Kalçası kırık, 2 seçenek var; ya yatalak kalacak ya ameliyat olacak. Kör köşe gelene kadar bekliyor, kamera oradan çekmez düşüncesiyle bu caninin yargı önünde en ağır cezayı çekmesini istiyoruz" dedi.