Cezaevinden çıkan Dilan Polat'ın bindiği araba dikkat çekti

HABER MASASI
Abone Ol

Sosyal medya fenomeni ve lüks yaşamıyla tanınan Dilan Polat, cezaevindeki aylarının ardından dün tahliye edildi. Geceyi kardeşi Sıla Doğu'nun Sarıyer'deki evinde geçirdikten sonra sabah eşi Engin Polat'ı ziyarete gitti. Dilan Polat'ın Silivri'ye gittiği araç ise dikkatlerden kaçmadı.

Cezaevinden çıkan fenomen Dilan Polat, geceyi kardeşi Sıla Doğu'nun Sarıyer'deki evinde geçirdikten sonra, sabah saatlerinde ilk işi eşi Engin Polat'ı ziyaret etmek oldu.

Hakkında "kara para aklama" suçlamasıyla 40 yıl hapis cezası istenen Dilan Polat, cezaevine girmeden önce adından sıkça söz ettiren lüks araçlarıyla tanınıyordu. Ancak, tahliye olduktan sonraki ilk gününde dikkat çeken bir ayrıntı, Polat'ın Silivri'ye gitmek için lüks araç yerine daha mütevazi bir araç tercih etmesiydi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama iddialarıyla gözaltına alınmalarının ardından, emniyet ekipleri tarafından çiftin lüks araçlarına el konulmuştu.

Araçlar, polis tarafından çekici ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sergilenmişti. Bu gelişmelerin ardından, Polat'ın bugünkü araç tercihi, gözleri üzerine çekti.